فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعدادصفحات:73
1فصل اول: تاریخچه
فصل دوم: مفاهیم
فصل سوم: ابزارهای کنترل کیفیت آماری
دیدگاهها و نظریات بنیانگزاران کیفیت
1-1ادوارد دمینگ
اصول چهارده گانه دمینگ Deming s14Principales
کلمات کلیدی در این تعریف:
تعیین کننده بودن مشتری Customer determinantior
تجربه واقعی Actual experience
ضروریات Requirements
4- علمکرد تکنیکی Technically operational
5-ذهنی بودن subjective
2-1ژوزف جوران
جدول فرآیند مدیریتی جوران:
طبق نظر جوران
مراحل بهبود کیفیت در عمل را می توان به شرح زیر خلاصه نمود:
4- 1والتر شوارت
نمودارهای کنترل آنچنانکه بوسیله دکتر شوارت تشریح شده دارای سه هدف می باشد.
2-2- بازرسی وکنترل کیفیت
4-2- کنترل کیفیت آماری
نتایج مثبت ناشی از بکار گیری کنترل فرآیند آماریSPC را می توان به شرح زیر خلاصه نمود.
نتایج حاصل از بکارگیری TQM را می توان در:
1- کیفیت و گروه
2- کیفیت و مدیریت
3- کیفیت سیستم وفرآیند
9-2: دوایر کنترل کیفیت
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
بسط کارکردهای کیفی QFD
برای پاسخگویی به سوالات یاد شده و پرسشهای متعدد دیگری که دربه کارگیری این روش مطرح می شوند از 12 گام اصلی روش QFD استفاده می شود که عبارتند از:
دیاگرام پارتو
مراحل ترسیم نمودار نقطه ای
نمودار درختی
روش ترسیم نمودار درخت:
نمودار ماتریسی
نمودار
ماتریسی
میز کیفیت
تکنیک طوفان مغزی
دیاگرام چرا
مراحل تکنیک نمودار جریان
دیاگرام وابستگی
دیاگرام رابطه متقابل
معمولاً دسته بندی بر مبنای یکی از معیارهای:
هیستوگرام ها
ادامه مطلب ...
فرمت فایل:word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:129
فهرست مطالب
فصل اول
1-1مقدمه… 2
1-2اهمیت کشت سیب زمینی… 3
1-3 اهمیت سیب زمینی در ایران… 4
1-4 منطقه مورد مطالعه… 5
1-4-1 استان خراسان… 5
1-4-2 استان سمنان… 7
فصل دوم
2-1 سابقه تحقیقات در زمینه تبخیر -تعرق… 10
2-2 عوامل موثر بر تبخیر و تعرق… 18
2-2-1 عوامل هواشناسی… 18
2-2-2 فاکتورهای گیاهی… 18
2-2-3 شرایط محیطی و مدیریتی… 19
2-3 روش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد ( FAO )… 19
2-4 روش فائو – پنمن- مانتیس… 20
2-4-1 تعیین گرمای نهان تبخیر ( l )… 21
2 -4-2 تعیین شیب منحنی فشار بخار (D)… 21
2-4-3 تعیین ضریب رطوبتی (g )… 22
2-4-4 تعیین فشار بخار اشباع (ea )… 22
2-4-5 تعیین فشار واقعی بخار (ed )… 22
2-4-6 تعیین مقدار تابش برون زمینی(Ra )… 23
2-4-7 تعداد ساعات رو شنایی(N)… 24
2-4-8 تابش خالص(Rn )… 24
2-4-9 شار گرما به داخل خاک(G)… 25
2-4-10 سرعت باد در ارتفاع 2 متری… 25
2-5 لایسیمتر… 25
2-6 تارخچه ساخت لایسیمتر… 26
2-7 انواع لایسیمتر:… 28
2-7-1 لایسیمتر زهکشدار… 28
2-7-2 لایسیمتر وزنی… 29
2-7-2-1 لایسیمتر های وزنی هیدرولیک… 30
2-11-2-2 میکرو لایسیمتر های وزنی … 32
2-8 طبقه بندی لایسیمترها از نظر ساختمانی… 35
2-8-1 لایسیمترهای با خاک دست نخورده… 35
2-8-2 لایسیمتر های با خاک دست خورده… 36
2-8-3 لایسیمترهای قیفی ابر مایر … 36
فصل سوم
3-1 محل انجام طرح… 38
3-2 معرفی طرح و نحوه ساخت لایسیمتر… 38
3-3 تهیه بستر و نحوه کشت… 39
3-4 محاسبهَ ضریب گیاهی… 40
3-5 انتخاب روش مناسب برآورد تبخیر-تعرق… 42
3-6 پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی… 43
فصل چهارم
4-1 بافت خاک… 45
4-2 اندازه گیری پتانسیل آب در گیاه… 45
4-3 محاسبه ضریب گیاهی (kc) سیب زمینی… 45
4-4 محاسبه تبخیر ـ تعرق و تحلیلهای آماری… 46
4-5 پهنه بندی نیازآبی گیاه سیب زمینی… 46
4-6 بحث در مورد نتایج… 47
4-7 نتیجه گیری… 48
4-8 پیشنهادات… 48
منابع و ماخذ… 84
فهرست جداول
جدول1-1 میزان سطح زیر کشت و عملکرد کل سیب زمینی در سطح جهان… 4
جدول1-2 وضعیت تولید محصولات زراعی استان خراسان در سال زراعی 81-1380… 5
جدول 1-3 محل و میزان کشت گیاه سیب زمینی در استان خراسان… 6
جدول 1-4 وضعیت تولید محصولات زراعی استان سمنان در سال زراعی 81-1380… 7
جدول 1-5 محل و میزان کشت گیاه سیب زمینی در استان سمنان… 8
جدول 4-1 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در شاهرود… 61
جدول 4-2 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در بیرجند… 62
جدول 4-3 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در بشرویه… 63
جدول 4-4 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در سمنان… 63
جدول 4-5 سالهای آماری تبخیر و تعرق گیاه مرجع در ایستگاه سینوپتیک بیرجند… 64
جدول 4-6 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در گرمسار… 67
جدول 4-7 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در بجنورد… 68
جدول 4-10 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در سرخس… 69
جدول 4-11 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در سبزوار… 70
جدول 4-12 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در تربت جام… 72
جدول 4-13 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در تربت حیدریه… 72
جدول 4-14 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در فردوس … 74
جدول 4-15 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در گلمکان… 74
جدول 4-16 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در کاشمر… 75
جدول 4-17 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در مشهد… 75
جدول 4-18 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در گناباد… 77
جدول 4-19 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در نیشابور… 78
جدول 4-20 تبخیر ـ تعرق محاسبه شده گیاه مرجع با استفاده از فرمول فائو-پنمن-مانتیس(میلیمتر بر روز) در نهبندان… 78
جدول 4-22 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان سمنان )… 79
جدول 4-23 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان خراسان )… 79
جدول 4-24 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای متعارف ( استان سمنان )… 80
جدول 4-25 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای متعارف ( استان خراسان )… 80
جدول 4-26 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان سمنان )… 81
جدول 4-27 میانگین تبخیر و تعرق در سالهای تر ( استان خراسان )… 81
جدول 4-28 میانگین نیاز آبی سیب زمینی با احتمالات 25، 50 و 75 درصد خشکسالی… 82
جدول 4-29 اندازه گیری پتانسیل گیاه درمرحله ابتدایی رشد… 82
جدول 4-30 اندازه گیری پتانسیل گیاه درمرحله میانی رشد… 82
جدول 4-31 اندازه گیری پتانسیل گیاه درمرحله نهایی رشد… 83
فهرست اشکال
شکل 1-1 نمودار توزیع میزان تولید سیب زمینی استانها نسبت به کل کشور – سال زراعی 81-1380 9
شکل 1-2 نمودار توزیع سطح سیب زمینی استانها نسبت به کل کشور – سال زراعی 81-1380… 9
شکل 4-1 تغییرات ضریب گیاهی در طول دوره رشدگیاه سیب زمینی… 49
شکل4-2 نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با 25 درصد احتمال (میانگین سالهای تر)… 49
شکل 4-3 نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 25 درصد خشکسالی (سالهای تر)… 50
شکل 4-5 نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 25 درصد خشکسالی( سالهای تر)… 51
شکل 4-5 نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 25 درصد خشکسالی(سالهای تر)… 52
شکل 4-6 نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با احتمال 50 درصد خشکسالی (سالهای متعارف)… 53
شکل 4-7 نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 50 درصد خشکسالی (سالهای متعارف)… 54
شکل 4- 8 نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 50 درصد خشکسالی (سالهای متعارف)… 55
شکل 4- 9 نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 50 درصد خشکسالی(سالهای متعارف)… 56
شکل 4-10 نیاز آبی سیب زمینی در ماه خرداد با احتمال 75 درصد خشکسالی (سالهای خشک)… 57
شکل 4- 11 نیاز آبی سیب زمینی در ماه تیر با احتمال 75 درصد خشکسالی(سالهای خشک)… 58
شکل 4-12 نیاز آبی سیب زمینی در ماه مرداد با احتمال 75 درصد خشکسالی (سالهای خشک)… 59
شکل 4- 13 نیاز آبی سیب زمینی در ماه شهریور با احتمال 75 درصد خشکسالی (سالهای خشک)… 60
ادامه مطلب ...
دسته بندی: مدیریت » مدیریت بازرگانی
تعداد مشاهده: 459 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 31
حجم فایل: 286 کیلوبایت
استراتژی بازرگانی
در قالب پاورپوینت و 31 اسلاید
ادامه مطلب ...
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 93 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 33
مقاله فطرت
مقدّمه:
از اساسىترین مسائل تاریخ اندیشه بشر، مسأله اثبات خداست. مهمترین رسالت پیامبران الهى، هدایت مردم به سوى معرفت خداوند عالم است. این مقاله، به یکى از دلایل وجود خداوند پرداخته و در پى پاسخ این پرسشهاست: فطرت چیست؟ فطریات کدامهاست؟ ویژگىها و اقسام آنها چیست؟ آیا دلیلى بر وجود فطرت و فطریات مىتوان یافت؟ آیا فطرت دلیل بر وجود خداوند است؟
واژهشناسى و مفهوم «فطرت»
«فطرت» کلمهاى عربى از ماده (ف.ط. ر) است که به دو معناى «شکافتن» و «آفریدن و ایجاد اولیه» و بدون سابقه (خلق از عدم) مىباشد.1 علّامه طباطبائى بر آن است که معناى دوم «الفطر»، «ایجاد از عدم محض» است.2 مشتقات این ماده به هر دو معنا در قرآن آمدهاند:
ـ «اَفىِ اللّهِ شکٌ فاطرِ السموات و الارض» (ابراهیم: 10) به معناى آفریدن
ـ «اذا السماءُ انفطرت» (انفطار: 1) به معناى شکافتن.
«فطرت» که بر وزن «فِعله» است به معناى کیفیت خاص خلقت است; یعنى ویژگىهایى که خداوند در خلقت انسان لحاظ کرد و بینشها و گرایشهاى خدادادى و غیراکتسابى که در انسان قرار داده شدهاند. «توحید فطرى است»; یعنى انسان نسبت به توحید، بىاقتضا و خنثى نیست. در سرشت انسان، تقاضایى وجود دارد که توحید و معارف دینى، پاسخگوى آن است. پیامبران الهى چیزى را بر انسان عرضه کردهاند که بشر به حسب طبیعت خود در جستوجوى آن است.
کلمات کلیدی:
فطرت
فطریات
برهان فطرت
فهرست مطالب
مقدّمه 2
واژهشناسى و مفهوم «فطرت» 2
«فطریات» 3
ویژگىهاى فطریات 7
اقسام فطریات 9
حبّ ذات 9
تصدیق فطرت و فطریات 11
دلایلى بر وجود اصل فطریات و فطرت خدا آشنا در انسان اقامه مىشوند: 11
3. دلیل نقلى: 15
نظر روانشناسان درباره فطرت 17
دلالت فطرت بر وجود خداوند 20
برهان فطرت از دیدگاه متفکران مسیحى 25
پىنوشتها 26
قیمت فایل فقط 14,000
برچسب
ادامه مطلب ...
دسته بندی: مهندسی » مهندسی معماری
تعداد مشاهده: 188 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: dwg
تعداد صفحات: 1
حجم فایل: 111 کیلوبایت
این فایل شامل پلان معماری ساختمان مسکونی 156 متری فایل اتوکد می باشد.
ادامه مطلب ...