ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن

  • عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel
  • عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن
  • دسته: صنایع غذایی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
  • دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله

چکیده ترجمه

بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی 4.85% d.b , میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با 44.53 میلیمتر، 15.73 میلیمتر، 16.68 میلیمتر، 23.00 میلیمتر، 51.60%، 2.16 گرم و 5.17cm3 می باشد می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی 6.00 db به ترتیب برابر با 20.59 میلیمتر، 8.80 میلیمتر، 10.44 میلیمتر، 12.60 میلیمتر، 57.05%، 1.063 گرم، و 1.14cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از 243 به 184km/m3 کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از 424 به 545kg/m و از 7.25 به 7.93m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از 4.85% به 32.00% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از 581 به 539kg/m3 از 989 به 1088kg/m و از 1.53به 2.09cm و از 7.48 به 8.06m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از 0.30 به 0.73 برای بادام زمینی و از 0.22 به 0.63 برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از 4.85% تا 32.00% d.b افزایش می یابد، متغیر است.

Abstract

Some physical properties of peanut fruit and kernel were evaluated as functions of moisture content. At the moisture content of 4.85% d.b. the average length, thickness, width, geometric mean diameter, sphericity, unit mass and volume of peanut fruits were 44.53 mm, 15.71 mm, 16.68 mm, 23.00 mm, 51.60%, 2.16 g and 5.17 cm3, respectively. Corresponding values for kernel at the moisture content of 6.00% d.b. were 20.95 mm, 8.80 mm, 10.44 mm, 12.60 mm, 57.05%, 1.063 g and 1.14 cm3, respectively. Studies on re-wetted peanuts showed that the bulk density decreased from 243 to 184 kg/m3, the true density, projected area, and terminal velocity increased from 424 to 545 kg/m3, 4.88 to 6.85 cm2 and 7.25 to 7.93 m/s, respectively as the moisture content increased from 4.85% to 32.00% d.b.; for the kernel, the corresponding values changed from 581 to 539 kg/m3, 989 to 1088 kg/m3, 1.53 to 2.09 cm2 and 7.48 to 8.06 m/s, respectively as the moisture content increased. The rupture strength of peanut and kernel decreased as moisture content increased. The dynamic coefficient of friction varied from 0.30 to 0.73 for peanut, and from 0.22 to 0.63 for kernel over different structural surface as the moisture content increased from 4.85% to 32.00% d.b.

Keywords

  • Peanut
  • Engineering properties
  • Bulk density
  • Rupture strength
  • Moisture content

مقدمه

بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می باشد.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 1.03 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.