در این فایل تحقیق بررسی مدیریت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نواندیش مورد پژوهش قرار گرفته است. در زیر به مختصری از عناوین و چکیده و آنچه شما در این تحقیق دریافت می کنید اشاره شده است:
تاریخچه شرکت
معرفی محصولات
مدیریت منابع انسانی در سازمانها
مقدمه
تعریف
وظایف مدیریت منابع انسانی
ویژگی های مدیریت منابع انسانی
سیستم اطلاعات منابع انسانی
تاریخچه
منابع انسانی ومالی
برنامه ریزی میان مدت
عرضه نیروی انسانی
معیارهای گروه کار
مدیریت منابع انسانی و رابطه آن با اقتصاد
اشتغال وتوسعه صنعتی
گامهای حمایتی
ویژگی های مؤفقیت
تاثیرات فرهنگی
سازماندهی
انواع سازماندهی
برنامه ریزی
کایزن
ساختار سلسله مراتبی در سازمان
مودا چیست؟
اجرای نظام آراستگی 5S
روابط مدیریت منابع انسانی با تکنولوژی وعلم
کارایی مدیریت دانش
تصمیمات استراتژیک
مدیریت تکنولوژیک
اقدامات معاونت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نو اندیش
ساختار سازمانی
اهداف وچشم انداز شرکت
وظایف مدیر عامل
معاونت منابع انسانی
شرح وظایف واحد تشکیلات و روشها
شرح وظایف واحد آموزش و برنامه ریزی نیروی انسانی
معاونت مالی و اداری
شرح وظایف واحد اداری
شرح وظایف اداره مالی
شرح وظایف واحد تدارکات و انبار
معاونت بازاریابی
شرح وظایف واحد فروش
شرح وظایف واحد خدمات پس از فروش
شرح وظایف واحد تحقیقات بازار
شرح وظایف واحد بازرگانی و توسعه تجاری
شرح وظایف واحد امور قراردادها
معاونت فنی
شرح وظایف واحد کنترل کیفیت
شرح وظایف واحد تعمیرات ونگهداری
شرح وظایف واحد برنامه ریزی و تولید
شرح وظایف واحد ایمنی وبهداشت
شرح وظایف منشی
شرایط احراز و فرم مخصوص آن
ارائه پیشنهادات در مورد وضعیت موجود
ضمائم
منابع
این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد.
ادامه مطلب ...در این فایل تحقیق انگیزش در مدیریت به همراه پاورپوبنت مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است. در زیر به مختصری از عناوین و چکیده و آنچه شما در این تحقیق دریافت می کنید اشاره شده است:
دانشجو باید بعد از مطالعه این فصل بتواند:
به طورکلی انسانها باید برانگیخته شوند تا رفتار مشخص و معینی را از خویش بروز دهند، یکی از راههایی که باعث افزایش تولید یا به طور کلی بالا رفتن کیفیت کار در سازمانها می شود، برانگیختن کارکنان به شیوه های مختلف است این اصلی است که هر مدیری برای پیشرفت کارش و اعمال مدیریت صحیح ناگریز به اعمالآن است در واقع مدیری با استفاده از شیوه ها و متدهای مختلف از مهارت های متعددی استفاده می کند تا این مهارت او را در راه رسیدن به اهداف سازمانی یاری دهد. از مهمترین این مهارتها همانطور که ذکر شد ایجاد انگیزه در کارکنان است، «ضروری ترین تکلیفی که بر عهده مقامات رهبری در جامعه اسلامی در ایجاد انگیزش برای مدیریت ها مقرر است این است که برای تامین سعادت مردم جامعه آنان را از هدف اصلی حیات به طور کلی و انگیزش اصلی و انگیزشهای ثانوی و فردی آن آگاه ساخته و آنها را برای مردم چنان تعلیم دهد و قابل پذیرش سازد که مردم فعالیت های خود را در جامعه و در هر موقعیتی که باشند آگاهانه و از روی آزادی انتخاب نمایند هدف اصلی حیات انسانها در این زندگانی عبارت است از قرار گرفتن در جاذبه کمال اعلی ازمسیر ذیل که عبارت است از تکاپویی آگاهانه در حیات هر یک از مراحل زندگی که در این تکاپو سپری می شود و با نظر به عظمت انگیزش هدف در اشتیاق حرکت به مرحلهم بعدی می افزاید» از انگیزش تعاریف متعددی بعمل آمده است که ذیلا به برخی ازآنها اشاره می کنیم. این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد.
ادامه مطلب ...دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه
تعداد مشاهده: 390 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 40
حجم فایل: 29 کیلوبایت
بخشی از متن:
لابد این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که میگوید: ((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) این ضرب المثل قدیمی بیانگر اعتقادی کهن است که حتی امروزه هم عده ای از کارشناسان و متخصصین به آن اعتقاد دارند.
لازم است بدانید صبحانه باید شامل 20% از کل کالری و نهار باید شامل 35 % از کل کالری و شام هم باید حاوی 30% از کل کالری باشد و میان وعده ها فقط 15% از کل کالری را شامل می شوند. در صورتیکه مشاهده میشود میان وعده ها بخصوص در کودکان درصد بالاتری از انرژی را تامین میکند لذا بهتر است حتی این سه وعده درصد کمتری از انرژی فرد را تامین کند.
20% انرژی یک فرد عادی بسته به نیاز یک فرد به انرژی (2400-1800) از 2 کف دست نان و دو عدد خرما و به اندازه یک قوطی کبریت پنیر تا همین اندازه به اضافه یک لیوان شیر متغیر است و بیش از این اندازه دیگر پرخوری به حساب میآید. البته عده ای از کارشناسان اعتقاد دارند مصرف صبحانه اول وقت باعث سنگینی و عدم کارائی میگردد و شاید به همین دلیل است که در اداره جات صبحانه در ساعت 9 الی 10 توزیع میشود.
بهر صورت بهتر است آن عقیده قدیمی را رها کنیم و بیاموزیم که هر چیز را به اندازه و سروقتش مصرف نمائیم و یادمان باشد تنها یک روش تغذیه ای است که سلامتمان را تضمین میکند:
اعتدال: اگر چه همگی میدانیم در بعضی از اداره ها اگر صبحانه را موقع شام هم توزیع کنند باز هم کارائی پرسنل آن چیزی است در حد صفر!!
فهرست مطالب:
چقدر صبحانه بخوریم
آیا میدانید مشخصات یک برنامه خوب غذایی چیست
کربوهیدرات و چاقی
خرافات تغذیه ای
عادت بد غذایی در کودکان
عدم مصرف آب با غذا
بی اشتهایی کودکان
تفکر مثبت
با تغذیه مناسب سلامت موهای خود را تامین کنیم
آشنایی با ویتامین ب ١٢ یا کوبالامین
نکات مهم در مورد شیر و کودک
آیا مصرف سویا مفید است؟
من باید چند کیلو باشم؟
چگونه میتوان وزن ایدهآل خود را محاسبه نمود؟
بروز و یا ریسک بروز بیماری های مرتبط با اضافه وزن
چه کسانی باید از وزنشان بکاهند؟
آیا راهی برای اندازه گیری میزان اضافه وزن و یا میزان چربی اضافه بدن وجود دارد؟
روغن ماهی به استخواها استحکام میبخشد
مرض جوع
نقرس
پیام های بهداشتی و تغذیه ای!
منابع وماخذ
ادامه مطلب ...
منظور از اسمز معکوس عبور یک حلال مانند آب از یک غشای چگال است که نسبت به حلال تراوا است (A)، اما نسبت به حل شونده (ها) ناتراوا است (B) (مانند یونهای غیر آلی). فرآیند اسمز بعنوان یک فرآیند تفکیک مفید نیست، چرا که حلال در جهت اشتباهی منتقل می شود که این به جای تفکیک باعث ترکیب می شود. ولی جهت انتقال حلال درون غشا می تواند معکوس شود.
فهرست مطالب:
فرمت پاورپونت
56 صفحه
ادامه مطلب ...