بررسی مدیریت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نواندیش

  • عنوان: بررسی مدیریت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نواندیش
  • فرمت (word) (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات: 25

بررسی مدیریت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نواندیش

در این فایل تحقیق بررسی مدیریت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نواندیش مورد پژوهش قرار گرفته است. در زیر به مختصری از عناوین و چکیده و آنچه شما در این تحقیق دریافت می کنید اشاره شده است:

فهرست مطالب

فصل اول

تاریخچه شرکت

معرفی محصولات

فصل دوم

مدیریت منابع انسانی در سازمانها

مقدمه

تعریف

وظایف مدیریت منابع انسانی

ویژگی های مدیریت منابع انسانی

سیستم اطلاعات منابع انسانی

تاریخچه

منابع انسانی ومالی

برنامه ریزی میان مدت

عرضه نیروی انسانی

معیارهای گروه کار

مدیریت منابع انسانی و رابطه آن با اقتصاد

اشتغال وتوسعه صنعتی

گامهای حمایتی

ویژگی های مؤفقیت

تاثیرات فرهنگی

سازماندهی

انواع سازماندهی

برنامه ریزی

کایزن

ساختار سلسله مراتبی در سازمان

مودا چیست؟

اجرای نظام آراستگی 5S

روابط مدیریت منابع انسانی با تکنولوژی وعلم

کارایی مدیریت دانش

تصمیمات استراتژیک

مدیریت تکنولوژیک

فصل سوم

اقدامات معاونت منابع انسانی در شرکت جهان گستران نو اندیش

ساختار سازمانی

اهداف وچشم انداز شرکت

وظایف مدیر عامل

معاونت منابع انسانی

شرح وظایف واحد تشکیلات و روشها

شرح وظایف واحد آموزش و برنامه ریزی نیروی انسانی

معاونت مالی و اداری

شرح وظایف واحد اداری

شرح وظایف اداره مالی

شرح وظایف واحد تدارکات و انبار

معاونت بازاریابی

شرح وظایف واحد فروش

شرح وظایف واحد خدمات پس از فروش

شرح وظایف واحد تحقیقات بازار

شرح وظایف واحد بازرگانی و توسعه تجاری

شرح وظایف واحد امور قراردادها

معاونت فنی

شرح وظایف واحد کنترل کیفیت

شرح وظایف واحد تعمیرات ونگهداری

شرح وظایف واحد برنامه ریزی و تولید

شرح وظایف واحد ایمنی وبهداشت

شرح وظایف منشی

شرایط احراز و فرم مخصوص آن

ارائه پیشنهادات در مورد وضعیت موجود

ضمائم

منابع

این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد.

پرداخت قیمت و دریافت فایل

ادامه مطلب ...

تحقیق انگیزش در مدیریت به همراه پاورپوینت

  • عنوان: تحقیق انگیزش در مدیریت به همراه پاورپوینت
  • فرمت (word و power point) (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات: 56

تحقیق انگیزش در مدیریت به همراه پاورپوینت

در این فایل تحقیق انگیزش در مدیریت به همراه پاورپوبنت مورد بررسی و پژوهش قرار گرفته است. در زیر به مختصری از عناوین و چکیده و آنچه شما در این تحقیق دریافت می کنید اشاره شده است:

  • انگیزش در مدیریت
  • هدف رفتاری

دانشجو باید بعد از مطالعه این فصل بتواند:

  • چند تعریف از انگیزش را بیان کند.
  • یکسان بودن همه در برابر مقررات را توضیح دهد
  • تشویق و تنبیه را در خصوص انگیزه تعریف کند.
  • نقش تربیتی تشویق و تنبیه را بیان کند.
  • درخصوص پاداش بعنوان یک ابزار سازنده توضیح دهد.
  • به پرسش های پایان فصل پاسخ دهد.

به طورکلی انسانها باید برانگیخته شوند تا رفتار مشخص و معینی را از خویش بروز دهند، یکی از راههایی که باعث افزایش تولید یا به طور کلی بالا رفتن کیفیت کار در سازمانها می شود، برانگیختن کارکنان به شیوه های مختلف است این اصلی است که هر مدیری برای پیشرفت کارش و اعمال مدیریت صحیح ناگریز به اعمالآن است در واقع مدیری با استفاده از شیوه ها و متدهای مختلف از مهارت های متعددی استفاده می کند تا این مهارت او را در راه رسیدن به اهداف سازمانی یاری دهد. از مهمترین این مهارتها همانطور که ذکر شد ایجاد انگیزه در کارکنان است، «ضروری ترین تکلیفی که بر عهده مقامات رهبری در جامعه اسلامی در ایجاد انگیزش برای مدیریت ها مقرر است این است که برای تامین سعادت مردم جامعه آنان را از هدف اصلی حیات به طور کلی و انگیزش اصلی و انگیزشهای ثانوی و فردی آن آگاه ساخته و آنها را برای مردم چنان تعلیم دهد و قابل پذیرش سازد که مردم فعالیت های خود را در جامعه و در هر موقعیتی که باشند آگاهانه و از روی آزادی انتخاب نمایند هدف اصلی حیات انسانها در این زندگانی عبارت است از قرار گرفتن در جاذبه کمال اعلی ازمسیر ذیل که عبارت است از تکاپویی آگاهانه در حیات هر یک از مراحل زندگی که در این تکاپو سپری می شود و با نظر به عظمت انگیزش هدف در اشتیاق حرکت به مرحلهم بعدی می افزاید» از انگیزش تعاریف متعددی بعمل آمده است که ذیلا به برخی ازآنها اشاره می کنیم. این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد.

پرداخت قیمت و دریافت فایل

ادامه مطلب ...

تحقیق تغذیه و بهداشت

بخشی از متن: لابد این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که میگوید: ((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) این ضرب المثل قدیمی بیانگر اعتقادی کهن است که حتی امروزه هم عده ای از کارشناسان و متخصصین به آن اعتقاد دارند. لازم است بدانید صبحانه باید شامل 20% از کل کالری و نهار باید…

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 390 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 40

حجم فایل: 29 کیلوبایت

بخشی از متن:

لابد این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که میگوید: ((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) این ضرب المثل قدیمی بیانگر اعتقادی کهن است که حتی امروزه هم عده ای از کارشناسان و متخصصین به آن اعتقاد دارند.

لازم است بدانید صبحانه باید شامل 20% از کل کالری و نهار باید شامل 35 % از کل کالری و شام هم باید حاوی 30% از کل کالری باشد و میان وعده ها فقط 15% از کل کالری را شامل می شوند. در صورتیکه مشاهده میشود میان وعده ها بخصوص در کودکان درصد بالاتری از انرژی را تامین میکند لذا بهتر است حتی این سه وعده درصد کمتری از انرژی فرد را تامین کند.

20% انرژی یک فرد عادی بسته به نیاز یک فرد به انرژی (2400-1800) از 2 کف دست نان و دو عدد خرما و به اندازه یک قوطی کبریت پنیر تا همین اندازه به اضافه یک لیوان شیر متغیر است و بیش از این اندازه دیگر پرخوری به حساب میآید. البته عده ای از کارشناسان اعتقاد دارند مصرف صبحانه اول وقت باعث سنگینی و عدم کارائی میگردد و شاید به همین دلیل است که در اداره جات صبحانه در ساعت 9 الی 10 توزیع میشود.

بهر صورت بهتر است آن عقیده قدیمی را رها کنیم و بیاموزیم که هر چیز را به اندازه و سروقتش مصرف نمائیم و یادمان باشد تنها یک روش تغذیه ای است که سلامتمان را تضمین میکند:

اعتدال: اگر چه همگی میدانیم در بعضی از اداره ها اگر صبحانه را موقع شام هم توزیع کنند باز هم کارائی پرسنل آن چیزی است در حد صفر!!

فهرست مطالب:

چقدر صبحانه بخوریم

آیا میدانید مشخصات یک برنامه خوب غذایی چیست

کربوهیدرات و چاقی

خرافات تغذیه ای

عادت بد غذایی در کودکان

عدم مصرف آب با غذا

بی اشتهایی کودکان

تفکر مثبت

با تغذیه مناسب سلامت موهای خود را تامین کنیم

آشنایی با ویتامین ب ١٢ یا کوبالامین

نکات مهم در مورد شیر و کودک

آیا مصرف سویا مفید است؟

من باید چند کیلو باشم؟

چگونه میتوان وزن ایده‌آل خود را محاسبه نمود؟

بروز و یا ریسک بروز بیماری های مرتبط با اضافه وزن

چه کسانی باید از وزنشان بکاهند؟

آیا راهی برای اندازه گیری میزان اضافه وزن و یا میزان چربی اضافه بدن وجود دارد؟

روغن ماهی به استخواها استحکام میبخشد

مرض جوع

نقرس

پیام های بهداشتی و تغذیه ای!

منابع وماخذ

  • تغذیه و بهداشت
  • خرافات تغذیه ای
  • بی اشتهایی کودکان
  • پیام های بهداشتی
  • پیام های تغذیه ای
  • تحقیق رشته تغذیه
  • کار تحقیقی تغذیه
  • دانلود تحقیق
  • بهداشت رژیم غذایی
  • رژیم غذایی درست
  • رژیم غذایی مناسب
  • عادات تغذیه ایتحقیق
  • تغذیه
  • بهداشت

پرداخت قیمت و دریافت فایل

ادامه مطلب ...

پروژه پاورپوینت انتقال جرم در تقطیر غشایی اسمزی (OMD)

  • دسته بندی: پاورپوینت
  • قیمت: 5600 تومان

منظور از اسمز معکوس عبور یک حلال مانند آب از یک غشای چگال است که نسبت به حلال تراوا است (A)، اما نسبت به حل شونده (ها) ناتراوا است (B) (مانند یونهای غیر آلی). فرآیند اسمز بعنوان یک فرآیند تفکیک مفید نیست، چرا که حلال در جهت اشتباهی منتقل می شود که این به جای تفکیک باعث ترکیب می شود. ولی جهت انتقال حلال درون غشا می تواند معکوس شود.

فهرست مطالب:

  • اسمز معکوس
  • تفکیک غشایی اسمز معکوس (RO)
  • تأثیر غلظت قطبیت براسمز معکوس
  • برخی دیگر از کاربردهای اسمز معکوس
  • فواید تقطیر غشائی
  • کاربردهای تقطیر غشایی
  • انواع تقطیر غشائی
  • اصول فرآیند OMD
  • خواص محلول استخراجی
  • انتقال جرم
  • قطبیت دمایی
  • قطبیت غلظتی
  • مشخصات غشا های استفاده شده در OMD
  • ماژولهای OMD و کاربردهای فرآیندی
  • اثر ضخامت غشاء استفاده شده بر فلاکس نفوذی در طول فرایند های OMD و DCMD
  • شرح فرایند آزمایش
  • جنبه انتقال جرم
  • انتقال جرم در لایه های مرزی
  • تاثیر غلظت عامل اسمزی
  • تاثیر شدت جریان عامل اسمزی
  • تاثیر سایز حفره ها
  • تاثیر نوع عامل اسمزی
  • تاثیر دما
  • نتایج
  • مقادیر ضریب انتقال جرم برای غلظتهای متفاوت عامل اسمزی
  • مقادیر ضریب انتقال جرم برای شدت جریان های متفاوت
  • مراجع

فرمت پاورپونت

56 صفحه

پرداخت قیمت و دریافت فایل

ادامه مطلب ...

پروژه ساختمان 4 طبقه

پروژه حاضر مترهو براورد ساختمان 4 طبقه می باشد.

پرداخت قیمت و دریافت فایل

ادامه مطلب ...